B E R N A R D  C Y K L O K L U B  S L O V A K I A
Meno:
Heslo:

Kto sme
O čo nám ide
Cykloakcie roku 2005
Akcie roku 2006
Akcie roku 2007
Akcie roku 2008
Akcie roku 2009
Akcie roku 2010
Akcie roku 2011
Akcie roku 2012
Akcie roku 2013
Akcie roku 2014
Zaujímavosti
Stanovy
Napíšte nám

2% dane



Priateľské cyklostránky:

Cykloklub Apollo
Klub Bratislavských Turistov
Cykloklub Nižná
Bike Team
CK Svätý Jur
Cyklo Slovakia Bratislava
Cyklopredajňa Športservis




Čo robili cyklisti v novembri?

Bratislava a okolie

Motto: "Neexistuje zlé počasie, len nevhodne vybavený a oblečený cyklista" (parafráza laponského príslovia)

V novembri roku 2007 ukázala príroda cyklistom svoju odvrátenú tvár. Dni sa podľa očakávania krátili, často fúkal severák a pršalo, ráno mrzlo, a na bielom koni prišiel aj Martin, ktorého meniny sme oslávili v klubovej miestnosti po schôdzi výboru. Podľa učenia tradičnej indickej medicíny (ájurvédy), jeseň je z celého roka najmenej vhodné obdobie na sexuálne extravagancie, i keď niektorí cyklisti dokázali, že výnimka potvrdzuje pravidlo... Najviac otužilí a vytrvalí cyklisti stihli vyskúšať na Babe aj bežky, a popritom bicyklovali v každom počasí, i počas dažďa, vetra, či sneženia.

Čo sa týka konzumácie jedál v jeseni, odporúčajú sa celozrnné jedlá, orechy, kukurica, proso, strukoviny, semená, ryža a sladká sezónna zelenina. To bol jeden z dôvodov, prečo členovia a sympatizanti nášho Cykloklubu využili pozvanie Juraja do japonskej reštaurácie z príležitosti medzinárodného dňa sushi (1.11.).

Vzhľadom na dvojité členstvo niektorých našich členov, zúčastnili sme sa v piatok 9.11. valného zhromaždenia najväčšieho cykloklubu na Slovensku - Cykloklubu Apollo (164 členov v roku 2007). Po oficiálnej časti, voľbe výboru a výbornej kapustnici sa zábava pretiahla do neskorých nočných hodín, k čomu prispelo aj kvalitné víno. Blahoželali sme predsedovi Lackovi, že v tajných voľbách získal najviac hlasov, ako aj ostatným členom novozvoleného výboru. Cyklorudovi dodatočne gratulujeme k oceneniu za najväčší počet kilometrov (aj) v mesiaci august a k 24.628 najazdených km na konci októbra roku 2007.

Pekné fotky z jesennej prírody a zo Zochovej chaty nám poslal ďalší Lacko - najrýchlejší cyklista z Rýchlej roty. Jesenné farby však cez ďalší víkend (17.11.) vystriedala snehová nádielka, a v Karpatoch sa vyskytovali súčasne horskí cyklisti i bežkári.

Čas adventu sa zdal niektorým obchodníkom príliš krátky, a tak lákanie peňazí za darčeky nastalo v tomto roku už v novembri, čo sa prejavilo aj v zahájení Vianočných trhov na Hlavnom a Hviezdoslavom námestí v priatok 23.11., kam členov a sympatizantov nášho cykloklubu pozvala Gabika.

Po zaregistrovaní nových stanov nášho cykloklubu sme sa zaregistrovali aj ako príjemcovia 2 % dane za rok 2007 (27.11.). Ďakujeme všetkým, ktorí podporili činnosť nášho cykloklubu aj touto cestou. V budúcom roku plánujeme podporovať najmä šport detí, mládeže a zdravotne postihnutých.

Ďalšie fotografie pre účastníkov novembrových akcií sa zobrazia po kliknutí na podčiarknutý link.

Súvisiace linky:
Klub turistov Apollo a prvý sneh na Skalke 17.11.2007
Zochova chata v novembri
Vianočné trhy v Bratislave
Vianočné trhy v Nemecku
Čo robili v kačičky v novembri





Osaka Sushi bar

Japonské pivo Asahi

Výročnú členskú schôdzu
Cykloklubu Apollo viedol jeden z jeho zakladateľov - Ferko

Auditórium výročnej členskej schôdze Cykloapolla 9.11.2007

Koliba - Kamzík 17.11.2007

Vianočný punč 23.11.2007

Vianočné trhy v Bratislave 23.11.2007

Stretli sme sa na Vianočných trhoch už v novembri

Marta a Lacko ochutnávajú tradičné trhové špeciality

Vianočný stromček na Hviezdoslavovom námestí


Naspäť


 
 Bernardcykloklub.sk